Quality Assurance Operational Specialist

QA

Ben jij die energieke, daadkrachtige en communicatief sterke QA-professional die wij zoeken?

Ophtec is dé oog-expert. We ontwikkelen, produceren en verkopen intra-oculaire lenzen en helpen zo oogartsen wereldwijd om hun beste werk te leveren. We zijn een groeiend familiebedrijf met vestigingen in zeven landen, maar bij ons op kantoor vind je vooral Groningse nuchterheid kennen we elkaar allemaal. We hebben een grote groei- en ontwikkelambitie waar we vanuit een strategisch programma samen aan werken en waarvan jij onderdeel kunt uitmaken. Daarbij investeren we in onze mensen, (technische) innovatie en duurzaamheid.

Nu wij de implementatie van de Medical Device Regulations (MDR) bijna hebben afgerond, is het tijd om ons Quality Management System (QMS) verder te innoveren.Voor de afdeling QA vertaalt zich dit in leuke en uitdagende projecten op het gebied van onder andere Smart Quality Management, systeem- en procesverbetering, digitalisatie en risk-management.

“Hier ben je geen nummertje, maar doe je er echt toe”

Wat ga je doen?

Je bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor alle activiteiten van de Quality Office en verdeelt en coördineert de werkzaamheden binnen het QA-office team, waarbij je zelf ook meewerkt in de operatie. Tot de werkzaamheden van de QA Office behoren o.a. document control, intern- en extern auditmanagement, NC, CAPA, klachtenafhandeling, QMS training, en applicatiebeheer.

Een goed functionerend kwaliteitssysteem is voor jou vanzelfsprekend. Je coördineert het beheer ervan en initieert, stimuleert en begeleidt acties die leiden tot de verdere ontwikkeling en verbetering van ons kwaliteitssysteem, zodat er blijvend wordt voldaan aan de gestelde en in toenemende mate complexer wordende (internationale) eisen, normen en wetgeving.

Je bent, tot slot, nauw betrokken bij o.a. de productie- en R&D-activiteiten zodat je een QMS infrastructuur kunt waarborgen die de verregaande innovaties van Ophtec ondersteunt.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde, aangevuld met minimaal vier jaar ervaring in de MedTech industrie (ISO13485 & MDR).
  • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en een echte verbinder.
  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen, kunt goed verbanden leggen en bent analytisch sterk.
  • Je bent administratief goed onderlegd en haalt energie uit het functioneren als “spin in het web”.

Wat bieden we jou?

We bieden je een afwisselende functie in een internationaal werkveld en met mogelijkheden om te groeien. Met een passend inwerktraject en goede begeleiding maken we je wegwijs binnen de organisatie en zorgen we voor een goede start. Ook zorgen we voor een plezierig vervolg van je carrière binnen Ophtec! Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en er zijn veel mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden te verbreden, verdiepen en te ontwikkelen, waaronder toegang tot het leerplatform GoodHabitz.

Vanzelfsprekend horen bij de functie een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een goed salaris (inclusief 13e maand).
  • Reiskostenvergoeding.
  • Winstdeling.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van een fiets en een fitnessabonnement.

Vragen of meer weten?

Heb je na het lezen nog vragen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Anne Alberda (HR Business Partner). Anne vertelt je graag meer over de vacature en kan al je andere vragen over Ophtec beantwoorden.

Anne Alberda
HR Business Partner
Telephone: 050-5251944

Solliciteer direct

Wacht niet langer en solliciteer als jij denkt dat dit over jou gaat! Stuur je CV en korte motivatie naar solliciteren@ophtec.com of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.